• Mob: +385989620047
  • Email: nextdoor@nextdoor-interijeri.hr

O nama

Općenito


Kupili ste svoj prvi stan, proveli ste nebrojene sate surfajući internetom, Pinterestom, Instagramom i blogovima o uređenju interijera? Prepuni ste ideja i inspiracija no ne znate kako to sve ukomponirati u Vaš prostor te kako stvoriti smislenu cjelinu u kojoj ćete svakodnevno uživati?

Smatrate da je usluga dizajna interijera prevelik financijski zalogaj? Misija NEXTDOOR interijera je da dizajnerski uređen prostor bude dostupan svima!

Što dobivate?


U trenutku kada nam se obratite za pomoć pri osmišljavanju izgleda Vašeg interijera, na nama je da saslušamo sve Vaše želje i potrebe, sva Vaša očekivanja koja imate od svog prostora. Nakon što shvatimo esenciju onoga što želite krećemo u kreativnu fazu prenošenja Vaših ideja i želja  u virtualanu 3D verziju  Vašeg prostora. Također, kreiramo  Vaš interijer na način koji je stilski i funkcionalno uravnotežen neovisno o tome koji stil uređenja preferirate: moderni, minimalistički, eklektički, rustikalni ili pak kombinacija svega navedenog.

NEXTDOOR interijeri nude Vam  uslugu prijedloga tlocrtnih rješenja razmještaja elemenata u prostoru te 3D fotorealistične vizualizacije Vašeg prostora s prijedlogom uređenja koji je podložan promjenama i Vašim sugestijama.

 

Obratite nam se s povjerenjem i ostvarite svoj interijer iz snova!

NEXTDOOR interijeri- dizajn dostupan svima! 

Ivan Škaro

Interior designer

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.”

korisnici o nama